Sidor

måndag 11 februari 2013

Veckan börjar med veckat..........

Men inte speciellt invecklat :-)Långt in i garderobens mörker hittade jag ett UFO som bestod av två svarta quiltade stycken + en blommig bit dekorerad med veck, spets och band.

Köpte ett kit med "veck-gafflar" (kanske heter plissè-gafflar på finare språk) från Bibbis Textil för länge sen och naturligtvis måste jag prova en av dom direkt.

Som så många gånger förr så åkte det sedan in i garderoben på obestämd tid.

Häromdagen  minst ett år senare såg jag Ufot ligga därinne och blänga på mig, men eftersom sylusten så sakta börjat återvända så beslöt jag mig för att hjälpa det lilla Ufot att komma ut ur garderoben....

Vad tror ni det bidde då då ??

Jo en väska så klart, vad annars.
Stor rosig ficka på utsidan, insidan fodrad med samma rosa tyg som vecken och försedd med några små fickor, grönt blixtlås som stängning.

Väskan ser lite sned o vind ut  på bilden men det beror nog mer på fotografen än på sömmerskan, även om det i det här fallet råkar vara samma person.

Fråga mig inte vad jag ska använda väskan till för det har jag ingen aning om, men den kom ut ur garderoben i alla fall och hänger numera på utsidan ;-)

6 kommentarer:

 1. Det är ju härligt att sy färdigt något man börjat på, tycker jag. En vacker dag hänger Du nog denna väskan över axeln när Du går ut!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Skulle inte tro det ;-) möjligtvis ha den som stickväska när jag åker till husvagnen t.ex, det är nog det längsta jag kan sträcka mig. Annars får väl nån annan gärna ta hand om den.
  Men visst känns det bra att göra klart nåt Ufo ibland.
  Men jag syr bara för det höga nöjets skull utan det minsta tvång att allt måste användas.
  En hobby är en hobby och får kosta pengar, huvudsaken är att man har kul under tiden.
  Kram A

  SvaraRadera
 3. Låt din fina väska hänga framme ett tag... så ska du se att du en vacker dag plockar den full med alla för oss nödvändiga saker och låter den följa med ut!!
  Äsch... nu ser jag att du redan sagt nej till det förslaget :D Så kan det gå... men fin är den ändå!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt att få klart saker som bara blivit liggande! Jättesöt väska! Passar nog bra som stickväska kan jag tro. Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Ja,visst är det fantastiskt att rensa ur o få färdigt halvfabrikat! Så välkommen tillbaks-själv har jag inte gjort nåt,på över ett år känns det som-ska skärpa mig nu.
  Snygga väskor har du till verkat också !
  kram från Lotta.

  SvaraRadera
 6. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvaraRadera